T.C Sağlık BakanlığıMerkezi Hekim Randevu Sistemi
12 HASTANE DAHA MHRS KAPSAMINDA
Merkezi Hekim Randevu Sistemi, olağanüstü hal kapsamında alınan kararla Sağlık Bakanlığına devredilen 12 eski özel hastane için randevu vermeye başladı.
BİLGİ GÜVENLİĞİ İÇİN PİN KODU UYGULAMASI DEVREYE SOKULDU
Türkiye'nin en büyük ve geniş kapsamlı teknoloji alt yapısına sahip hizmetlerinden olan Merkezi Hekim Randevu Sistemi (MHRS), bilgi güvenliğini güçlendiren yeni bir uygulama olan PIN kodunu hayata geçirmiştir. PIN kodu uygulaması, kullanıcıların tercihine bağlı olarak verilmektedir.
ÖNCELİKLİ HASTALAR UYGULAMASI
İhtiyaçları önceliğimiz olan 65 yaş üstü, riskli gebe ve engelli vatandaşlarımız için MHRS'de randevu önceliği uygulaması başlatıldı.
AİLE HEKİMİNİZE AYNI GÜN RANDEVU UYGULAMASI BAŞLATILDI
Vatandaşlarımızın aile hekimlerine de randevu imkânı tanıyan Merkezi Hekim Randevu Sistemi bir kolaylık daha başlattı.
SİVİLLEŞEN ASKERİ HASTANELER ARTIK MHRS KAPSAMINDA
Türkiye'nin en büyük asker hastanesi olan Gülhane Askeri Tıp Akademisi (GATA) ile birlikte tüm askeri hastaneler Kanun Hükmünde Kararname ile "sivil hastane" statüsüne alınarak Sağlık Bakanlığı bünyesinde hizmet vermeye başladı.
MHRS e-DEVLET BULUŞMASI
e-Devlet şifresi olan vatandaşlarımız, MHRS üyeliği bulunmasa bile mhrs.gov.tr adresinden e-Devlet girişiyle de MHRS'nin sunduğu hizmetlerden yararlanabilmektedir.
MHRS Çalışma Usul ve Esasları Hakkında Yönerge Yayınlandı
T.C. Sağlık Bakanlığı, Sağlık Bilgi Sistemleri Genel Müdürlüğü tarafından Merkezi Hekim Randevu Sistemi (MHRS) yönergesinde sistemin teknik alt yapısı ve işleyişine dair bazı düzenlemeler yapılan yönergeyi onayladı.
T.C.SAĞLIK BAKANLIĞI© 2016 Tüm Hakları Saklıdır.
Soru ve sorunlarınız içinyardimmasasi@mhrs.gov.tradresimizi kullanarak bize ulaşabilirsiniz.