T.C Sağlık BakanlığıMerkezi Hekim Randevu Sistemi
MHRS'DEN GURURLANDIRAN ÖDÜL

Daha önce EMEA (Avrupa, Orta Asya ve Afrika) bölgesinin “Best Outsourcing Partnership” (En İyi Dış Kaynak Ortaklığı) kategorisinde 2017 yılı birincisi olan MHRS, şimdi de kıtalararası dünya birinciliğini elde etti.

Türkiye'nin öz kaynakları ile hayat bulan ve hastanelere tek merkezden randevu alma imkanı sunan MHRS, uluslararası büyük bir ödül daha kazandı. Dünyada, ülkesindeki tüm hastaneleri merkezi randevu sisteminde buluşturan ilk ve tek sistem olan MHRS, tescillenen başarısı ile bizleri bir kez daha gururlandırdı.

Londra'da düzenlenen, Avrupa, Amerika, Orta Asya ve Afrika'dan birçok temsilcinin yarıştığı ve Çağrı merkezi sektörünün en saygın yarışmalarından olan Contact Center World Awards'a "Best Outsourcing Partnership" (En İyi Dış Kaynak Ortaklığı) kategorisinde katılan MHRS, dünyanın en iyi çağrı merkezlerini geride bırakarak 2017 yılı dünya birincisi oldu.

T.C.SAĞLIK BAKANLIĞI© 2016 Tüm Hakları Saklıdır.
SSL
Soru ve sorunlarınız içinyardimmasasi@mhrs.gov.tradresimizi kullanarak bize ulaşabilirsiniz.